Evenimentele din ziua de Craciun


Aceasta a fost ziua de Crăciun 2016


Careu în T cu Pluto focar și opozitia dintre Jupiter si Uranus. Aerul amplifică acțiunea distructivă / purificatoare a Focului. Focul amplifică acțiunea rebelă și violentă a Aerului. Pământul se transformă în cenușă sub călcătura lui Pluto. Este acea cenușă care că dă forță de fertilitate Pământului, mai târziu…Dar Pluto ascuns amplifică și impulsul criminal...Uranus și Jupiter fac legea în Aer. Ceres conjunctă cu Uranus alimentează nevoia acestuia de manifestare agresivă. Spun agresivă pentru că Uranus este atacat de seschipătratul cu Neptun, de opoziția cu Jupiter, de inconjuncția cu Luna și cu Luna Neagră, de pătratul cu Pluto și de semipătratul cu Marte.
Pe urmă, paralela dintre Nodul Nord și Uranus și dintre Jupiter și Nodul Sud – Marte vin și ele să dea coloratură agresivă zilei. Focul și Pământul, Aerul și Apa, iată toate cele patru elemente implicate în războiul astral ca și cum din această luptă titanică trebuie să se nască o lume nouă.
Sunt zile de Foc care acționează asupra corpului fizic – lezarea fizică, dezintegrare, ardere, asupra emoțiilor – durere fizică și psihică, zbucium, plânset, asupra integrității mentale – reacții care nu ne aparțin, instincte exacerbate care dezactivează mecanismele de apărare ale subconștientului și le activează pe cele criminale. O nicovală astrală  - Venus, Junona și Saturn în sextil, Luna / Luna Neagră în pătrat cu Venus iar pe de altă parte Junona în pătrat cu Chiron, pe care se forjează Viitorul celor implicați. Nicovala este un model planetar care generează şi susţine energia transformării şi purificării totale a fiinţei. Pentru cei care ies din acest proces de călire indică o evoluţie spirituală necesară (şi, adeseori, obligatorie), pentru care ea conferă putere de concentrare interioară, intuiţie, anumite capacităţi creatoare care ne vor ajuta să ne depăşim limitările de orice fel.
Saturn în pătrat cu Chiron. Forța tămăduitoare din fiecare sau incapacitatea de a trece peste probleme și invetitabil, capotarea! Saturn caută prin Labirintul de Foc drumul spre răcoarea Apei – limpezirea minții dar Calea aceasta duce spre abisurile ființei unde stăpân este Pluto, susținut de Luna Neagră...
Conjuncția Lună – Lună Neagră în pătrat cu Venus...Arhiva afectivă reprezentată de Lună este accesată prin violență – Venus și-a îmbrăcat armura și ne aminteșter că la începuturi, ea a fost Zeița a Războiului, perechea lui Marte...agresivitatea care își caută drumulspre Lumină. Lilith din tema natală a celor implicați în eveniemntele din ultimele 24 de ore arată că pentru ei Cale de întoarcerea nu mai există, că acolo s-a terminat drumul lor.
Apoi conjuncția Lună – Lună Neagră este în inconjuncție cu...Uranus. Apă și Foc, Focul distruge, Apa înneacă nu există reconciliere....Marte conjunct cu Neptun si Nodul Sud. Marte agresivitatea latentă activată de iluzia lui Neptun și cu purificarea transgenerațională prin Nodul Sud.
Si am mai observat ca Jupiter este in Casa a 8-a Casa Mortii! Si cu Luna in Casa a 9-a, ca majoritatea evenimentelor se vor petrece la drum lung, in strainatate...

Comentarii

Postări populare