Numirea premierului 30 decembrie 2016



Ieri spuneam cuiva că vineri, adică astăzi, vom avea numirea Premierului. Cred că doar 10 % au crezut ce am spus, mai ales ca in seara numirii spuneam ca este posibil ca tot o femeie sa fie propusă Premier. Nu a fost așa, era vorba însă despre Sorin Grindeanu. Iata aspectele care mi-au dat certitudinea numirii. Tre trigoane.
In primul rand trigonul Saturn tranzit - Saturn natal. După o lungă chibzuială Președintele a decis să confirme nominalizarea PSD. Munda, Saturn reprezintă statul, guvernul sau administrația țării, ordinea administrativă, sectorul administrativ de stat, oamenii de acțiune, miniștri și politicieni, politica fiscală, funcționari de stat și locali, oficiali guvernamentali de rang înalt - nominalizarea Premierului s-a facut printr-un plic! Saturn natal din tema Romaniei, aflat la 28 gr 16 Leu, se află în Casa a 7-a care printre altele semnifică afacerile externe, relațiile diplomatice și diplomații, relații internaționale, tratatele și acordurile, alianțe cu alte țări. Saturn în tranzit este în Casa a 10-a la 21 gr 18 Săgetător, orbul pentru planetele lente sugerează că influența aspectelor este de 10 grade. Semnificația tranzitului - soluția la o problemă arzătoare care ține de instituția președenție, pe deoparte iar pe de alta atitudinea din afară, mai ales că în ultimele zile mulți reprezentanți ai societății civile și a organismelor europene au aratat cu degetul spre Johannis numindu-l rasist si intolertant pentru ca a respins desemnarea Premierului intr-o femeie de religie musulmana. Președintele a fost între ciocan și nicolvală, presiunea externă și presiune externă. Totuși nu a răspuns decât după ce a analizat toate soluțiile pe care le avea. (Apropo, de mutenia dlui Johannis. Soarele domniei sale este în opoziție cu Soarele natal al României, de aici disarmonia dintre personalitatea dânsului și locvacitatea românilor!)
Apoi, avem trigonul dintre Jupiter tranzit - 20 gr 58 prin Balanță peste Luna Neagră natală aflata la 24 gr 22 Balanță și Venus care semnifică băncilr și instituțiilr financiare, prosperitatea naționale și alegerile sociale și politice (!), aflată la 25 gr 43 Vărsător în trecere peste Uranus - autoritate și ordine socială, natal - 24 gr 08, schimbarea, aparent neașteptată, de atitudine a Președintelui.
În sfârșit, trigonul dintre Axa Destinului tranzit, în speță Nodul Sud din Pești în Casa identității naționale - datoria față de Racpopulație, și Pluto natal, 6 gr 38 Rac, în Casa a 5-a - schimbările politice și sociale majore, plutoniene, în casa înaltei societăți, a elitelor, inclusiv elita conducătoare, banii poporul când vorbim de case derivate, speculațiile financiare, profiturile și pierderile din investiții riscante.
A, mai avem un yod între Soarele tranzit la 9 gr 17 Capricorn care semnifică Președintele și Premierul, în inconjuncție cu Neptun din tema natală, aflată la 9 gr 14 Leu, retrograd - fluctuații de opinie sau opinie haotică, extrema stângă. Cealaltă inconjuncție este formată din conjuncția Marte - Neptun tranzit care semnifică trădarea, divizarea elementelor în societate și dezamăgirea pentru o parte din electorat cu același Neptun natal. Între Soarele în tranzit și conjuncția Marte - Neptun este un sextil, iată Președintele care evită la mustață declanșarea unei crize politice.

Comentarii

Postări populare